Lomaile kotonasi: Noblessan kesäedut -35 % ja kodinkoneita pakettihinnoin

Kesäedut ovat voimassa 15.6.–31.7.2020 ja koskevat vain uusia tilauksia.

Noblessa hoitaa kesällä kaikki keittiöremonttisi yksityiskohdat, joten pääset nauttimaan lomien jälkeen kokkausvalmiista keittiöstä ilman stressiä. On monta hyvää syytä hankkia uusi keittiö kesän aikana: säiden lämmetessä kokkailut on helppo hoitaa ulkona grillaten, toimituksemme rullaavat läpi kesän ja palvelukokonaisuutemme tarjoaa kokkausvalmiin keittiön ilman stressiä! Noblessa kalustaa koko kodin ja tarjoaa nyt -35 % alennuksen myös kodin muiden huoneiden kalusteista.

TERVETULOA MYYMÄLÄÄMME!

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>