Kesä on keittiöremontin aikaa!

Säiden lämmetessä kodin ruokailut on helppo siirtää patiolle tai piknikille. Kun keittiötä ei tarvitse käyttää aamusta iltaan, on sopiva aika toteuttaa täydellinen keittiöremontti! Voit rentoutua vaikka riippumatossa sillä aikaa kun Noblessa hoitaa koko keittiöpaketin suoraan kotiisi kätevänä kertatoimituksena koko kesän ajan. Eikö olisikin ihanaa palata lomien jälkeen uuteen, kokkausvalmiiseen Noblessa-keittiöön? Saat tilaukset ja toimitukset ilman viiveitä myös kesäkuukausina.

noblessa-kesakampanja-2019-fashion-980x560.jpg

Isompikin investointi onnistuu joustavasti OP:n rahoituksen avulla. Vaivattomaan rahoitusratkaisuumme et tarvitse takaajia tai vakuuksia. Rahoituslaskurin avulla voit tarkistaa juuri sinulle sopivan budjetin ja täyttää rahoitushakemuksen verkossa jo ennen ensimmäistä käyntiä Noblessa-myymälässä.

Lähetä kommentti

  • (ei julkaista)

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>